Profilképek engedélyezése

Profilképek engedélyezése

Tisztelt Tagjaink!

Oldalunk minőségibbé tételének az érdekében, tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy adatlapjára profilképként csak olyan képet tegyen fel, amely önmagáról készült. Azok a profilképek, amelyeken tájképek, állatok, virágok, idézetek és egyéb ábrázolások vannak, nem fognak megjelenni az oldalon. Azokat a profilképeket sem engedélyezzük, melyeken nem felismerhető az emberi arc, illetve csak irreleváns részleteit ábrázolja az emberi testnek.

Az albumokba továbbra is felkerülhetnek tagjaink belátása szerint egyéb olyan tartalmak is, amelyeket meg szeretnének osztani magukról, az ismerkedés érdekében.

Erre a döntésre azért is van szükség, hogy ha valaki szűrni szeretné a keresési feltételek alapján a profilokat
, és csak a fotóval rendelkező tagjainkat szeretné megtekinteni, akkor legyen értelme is ennek a keresési kritériumnak, és ne irreleváns tartalmakat kapjon a keresésben.

A jövőben automatikusan törölni fogjuk a regisztráció után, a nem személyeket ábrázoló profilképeket
. Ha valaki már regisztrált, és profilkép nélkül akar fent lenni, természetesen ez továbbra is lehetséges, mert ugyanakkor senkit nem akarunk kötelezni arra, hogy csak profilképpel lehessen jelen az oldalon. Ez esetben az adatlapján a rendszer által automatikusan hozzárendelt sablonképet fogják látni a tagjaink.

Ez a döntés elsősorban a társat keresők javát próbálja szolgálni, akik megtisztelik egymást azzal, hogy felvállalják arcukat egymás előtt. Ugyanakkor részünkről nincs hátrányos megkülönböztetés, mert számunkra a fénykép nélküli Tagjaink is ugyanolyan értékesek.

A fotók hitelességéért nem tudunk felelősséget vállalni, azonban megkérünk mindenkit, ha megalapozott gyanúja van, egy adatlap és/vagy profilkép hitelességét illetőleg, akkor azt tudassa velünk.

Reméljük eme törekvésünk az Önök közreműködésével hozzájárulhat ahhoz, hogy oldalunk minőségibb szolgáltatást nyújthasson minden kedves Tagunknak és jövőbeni feliratkozónak.

Szeretettel: Szolgabíró, adminisztrátor.

Felhasználó

Megértem a döntést. És elfogadom. Biztos egyszerűbb a "válogatás" így.
Bár megemlíteném, hogy aki csak közösség miatt írogat, olvasgat, ismerkedik, annak édes mindegy hogy egy pillangó, zebra, vagy egy felhős kék ég tekint rá a profilképről. Sőt valamit elárulhat akár az egyéniségről is egy jól kiválasztott kép. Nekem tetszettek.

Felhasználó

Üdvözlöm a döntést.

Felhasználó

Köszönjük!

Felhasználó

Végre, egy jó lépés! Senki nem akar kanárikat, meg virágokat nézegetni. Nem is értem ezeket a felhasználókat! Vagy tegyen fel egy saját fotót, vagy semmit, de a kamu képeknek semmi keresnivalójuk az oldalon! Viszont sejtem, hogy ezt is ki fogják játszani néhányan. Ők mit keresnek itt? Nem is értem!