Új és régi Tagjaink figyelmébe

Új és régi Tagjaink figyelmébe

Isten hozott megújult oldalunkon! Sajnálatos módon technikai okok miatt a www.keresztenytars.net régi verzióját meg kellet szüntessük. A személyes adatlapokat, képeket és egyéb tartalmakat nem volt lehetséges átmenteni az újba. Kérünk mindenkit, hogy legyen türelemmel, mert régi oldalunk tagjai értesítést kaptak a változásról, így minden érdeklődőnek újra lehetősége nyílik a feliratkozásra. Köszönjük megértésüket!

Újraindítottuk a naplókat is, bízva abban, hogy mindenki javára és épülésére lehet a gondolatok megosztása, a krisztusi szellemiséget szem előtt tartva. Bátorítunk mindenkit, hogy ossza meg építő jellegű gondolatait, vagy azokat a problémákat, melyek foglalkoztatják. A napló terjedelmesebb gondolatok megosztását teszi lehetővé, a rövidebb, közösségi jellegű üzenetek küldésére, oldalunk új, kísérleti jellegű szolgáltatása az idővonal lett bevezetve. A naplók moderálása közösségi segédlettel folyik, kérjük mindenki tartsa tiszteletben azt a krisztusi mércét, hogy - „Amit tehát szeretnétek, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is ugyanazt cselekedjétek velük, mert ez a törvény, és ezt tanítják a próféták.”.

A provokatív, közösségromboló,személyeskedő, tiszteletlen magatartást nem toleráljuk sem a naplókban, sem az idővonalon, sem a hozzászólásokban. Köszönjük mindenki megértését, és hozzájárulását ahhoz, hogy ez a naplófelület minél minőségibb lehessen. Isten áldása legyen minden Tagunkon!